Om oss

Det startet i 1987

Grafisk Mailing,

en distributør av publiserte produkter på papir.

Visjon:

Vi skal være best på kvalitet og levere de beste løsningene for våre kunder.

Mål:

Vårt mål er fornøyde kunder.

Kunnskap:

Vår grunnmur er vår unike kunnskap og på den bygger vi våre gode løsninger til våre kunder. Vår kunnskap og erfaring gir et godt grunnlag for levering av den beste kvaliteten til avtalt tid.

Verdier:

Noen av våre viktigste verdier er hjelpsomhet, ærlighet, tilgjengelighet og punktlighet. Dette er drivkraften for vår visjon å være best på kvalitet og levere de beste løsningene for våre kunder.

Samarbeid:

Det er viktig for oss å bygge gode relasjoner til et langsiktig og konstruktivt samarbeid. Godt samarbeid skaper de beste produkter og løsninger som gir høyere merverdi og god økonomisk styring. Med vår kunnskap, erfaring og evne til samarbeid skal vi gi de beste råd i forhold til ønsker, behov og markedsutvikling.

Personlig kontakt:

Gjennom våre personlige kontakter er vår intensjon å skape de beste menneskelige relasjoner til våre kunder.

Miljø:

Vi har forankret et aktivt miljøarbeid som en del av vår langsiktige strategi og utvikles i takt med krav fra kunder, miljøorganisasjoner og myndigheter, samt tekniske muligheter.  Vår sentrale plassering nær hele vårt distribusjonsnett gir oss en god miljøgevinst. Alle våre produkter publisert på papir kan merkes med miljømerket Svanen.

Som den første leverandøren i Norge, pakker og distribuerer vi med plast som er helt nedbrytbar. Plasten er produsert av rapsolje og solsikkeolje, og er 100 prosent komposterbar sammen med matavfall.

Utvikling:

Vår utvikling bygger på gode verdier, kunnskap, erfaring og evne til god kommunikasjon med våre kunder og samarbeidspartnere. I utviklingsarbeidet er det høy fokus på kunnskap, klare visjoner og mål. Vår kontakt i bransjen gjennom signaler, trender og målinger fra hele Europa, har vi god oversikt med utviklingen og kan veilede våre kunder bedre.  Vi har viljen, lysten og vår stolthet til å være med å utvikle og skape gode løsninger som gir verdiskapning for våre kunder.